Kılbasan İlkokulu

Vizyon: Eğitim ve öğretim hizmetlerini çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten, sürekli gelişen, nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Mutlu, Özgüvenli, Başarılı, Araştırmacı, Sorgulayan, İletişim Becerileri Gelişmiş, Ekip Çalışmasına Yatkın, Eleştirel ve Yaratıcı Düşünen, Kendi Öğrenmesinin Sorumluluğunu Üstlenen, Öğrenmenin ve Gelişmenin Keyfine Varan, Öz Disiplin Sahibi, Güçlü ve Zayıf Yönlerinin Farkında Olan, Yeniliğe ve Gelişime Açık, Başkalarının Gereksinimlerine Duyarlı, Hak, Adalet, Sorumluluk, Dürüstlük ve Doğruluk Kavramlarını İlke Edinmiş, Kendi Kültürünü Özümsemiş, Farklı Kültürlerin Görüş ve Değerlerine Saygı Duyan Dünya İnsanları Yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 / 15:00
Yabancı Dil:
Lojman: 2 -
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0338 2324028

WEB - https://kilbasanilkokulu.meb.k12.tr

Adres - KILBASAN Beldesi/ KöyüBOYACI Cadde/SokakMEZARLIK Dış Kapı No6 MERKEZ/KARAMAN

Yerleşim Yeri - Kılbasan Köyü / KARAMAN

Ulaşım Beldemiz ile Karaman arasında 2 saat aralıklarla servis vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 16 km